Friday, January 8, 2010

Musim Salju






souvenir dari aku untuk korang buat ABC





Esok, saya dan rakan-rakan nak main salju!

nanti-nanti, saya upload gambar musim salju ya...

(macam u-olls kesah je pon kan??..huahuahua)



anyways, nak story-mory sket la kat u-olls..kalau u-olls tak nak dengar, baca pon jadilah okkey! hew hew hew *gelak gedik geli*



tadi, keluar pergi dinner kat hard rock...
ada menu baru nampaknya
sebelum-sebelum ni makan grilled salmon, tapi tadi ada shrimp pasta
selaku penggemar pasta, mestilah cuba ye tak?

sedap laa pasta tuu...aku plg suka udang tu, ada rasa garlic..habis ngan kulit ekor tu aku telan..
memang x bertatasusila wardoyo betullah! heesshh
[ kulit udang ada chitosan okkey! konon-konon boleh kurus la kan..]


kelihatan lazat bukan? memang lazat punn


pastu curi ekor udang Bogus sket untuk cover, letak dalam pinggan sendiri..
malu laa kalau waitress tu nanti tengok pinggan aku licin benor sampaikan tiada ekor udang. sure dia pikir aku ni kebulor benor ye takk??

minuman, seperti biasa la..non-alcohol pina colada and desert pulak hot fudge brownies with ice cream. habis semua! hew hew hew...*kapasiti perut aku macam tong*



hmmm... patut la makin montel aku, sebab makan banyak rupanya ( pura-pura tak tahu )





p/s: baju baru tu and belt WWF tu baru...x ada gambar full la nak nunjuk..(gedik nak mampos cerita barang baru..haila haila)
p/s 2: korang rasa gedik perasan sangat tak kalau aku letak gambar yang aku dress-up (walaupun jarang-jarang sekali). aku ingat nak letak so boleh tau sesuai ke tak( i mean dari feedback korang la)...tapi segan...heeeeeee







1 comment:

the Jackal said...

alah letak jek..biarkan ape orang cakap..bukan salah pun..